Het gevoel van thuis

Met het comfort van een hotel

Eet mee of blijf lekker slapen

Hotel Hector blijft open en ook het restaurant is geopend voor onze hotel gasten.  Kijk gerust even op de menukaart voor onze gerechten. Natuurlijk staat uw gezondheid bij ons voorop. 

  • Graag de handen desinfecteren bij binnenkomst
  • U mag met 4 personen aan een tafel , kinderen tot 12 jaar niet meegerekend.
  • Bent u met meerdere personen uit een huishouden, dan zijn meerdere personen aan een tafel toegestaan
  • Onze keuken sluit om 21:00 , tot deze tijd kunt u nog binnen lopen, onze deuren sluiten echter om 22:00
  • Omdat wij maximaal 30 personen mogen ontvangen verzoeken wij u tijdig een tafeltje te reserveren. 

Hotel Hector blijft open dus u kunt gerust komen slapen tijdens een bezoek aan Zeeland. Ons restaurant is voor onze hotelgasten geopend zodat u kunt genieten van onze heerlijke gerechten .

Van de Black Bastard

Ervaar het zelf

Ons gepassioneerde team en inmiddels fameuze houtskoolbarbecue staan klaar om je in de watten te leggen en opvallende smaakcombinatie te laten beleven. Je kunt bij ons terecht voor heerlijk pure vis-, vlees en vegetarische gerechten, maar ook voor een zoete inval of borrelmoment ben je aan het juiste adres. Kruip lekker weg in de comfortabele stoelen en banken, met het gehele gezin of romantisch met z’n tweeën en proef van onze met aandacht geselecteerde producten. Veelal uit de streek. Ondertussen is er genoeg te zien in ons gezellig verlichte en gewaagde interieur, vol mystiek. En dat alles met uitzicht op het havenplein.

Hotel

In onze sfeervolle hotelkamers kom je even helemaal tot jezelf. Voorzien van het comfort dat je van een hotel en fijne slaapkamer mag verwachten, waan je je in een oase van rust waar het verleden en het heden elkaar opzoeken. Lig je lekker te dagdromen op die zachte boxspring en  proef je de historie die terug gaat naar 1450. Het balkenplafond is volledig in tact en ook de Engelse uitstraling piept hier en daar tevoorschijn. Dit steekt heerlijk rebels af tegen de frisse, moderne stijl van nu. We hebben er alles aan gedaan om je thuis te laten voelen, want waar het klokje thuis tikt…

Warm op in één van de inloopdouches, aan onze kwaliteitskoffie of aan de vriendelijkheid van ons personeel. Of zoek juist naar verfrissing in een heerlijk craft biertje op ons ruime terras middenin het oude stadscentrum. Op welk moment van de dag, het jaar, of het seizoen je ook langskomt, voor welke gelegenheid dan ook, het is altijd een goed moment voor Hector!

Hector Goes

Grote Kade 34
4461 BE Goes

0113 - 405178

Social

Hector Zierikzee

Havenplein 25
4301 JD Zierikzee

0111 - 451378

Social