Reserveer een tafel in ons gezellige restaurant om zeker te zijn van een plekje. 
het restaurant is geopend op donderdag tm maandag van 11:00 – 22:00. De keuken is geopend tot 21:00

Op dinsdag en woensdag is ons restaurant gesloten , wel kunnen de hotelgasten bij ons ontbijten 


Wij kijken uit naar je komst !

Voor een tafel op het terras kan niet gereserveerd worden!

Van de Black Bastard

Ervaar het zelf

Ons gepassioneerde keukenteam staat klaar om je in de watten te leggen en opvallende smaakcombinaties te laten beleven. Je kunt bij ons terecht voor heerlijk pure vis-, vlees en vegetarische gerechten, maar ook voor een zoete inval of borrelmoment ben je aan het juiste adres. Kruip lekker weg in de comfortabele stoelen en banken, met het gehele gezin of romantisch met z’n tweeën en proef van onze met aandacht geselecteerde producten.  Ondertussen is er genoeg te zien in ons gezellige restaurant met uitzicht op het havenplein.

Hotel

In onze sfeervolle hotelkamers kom je even helemaal tot jezelf. Voorzien van het comfort dat je van een hotel en fijne slaapkamer mag verwachten, waan je je in een oase van rust waar het verleden en het heden elkaar opzoeken. Alle kamers zijn voorzien van airco zodat je heerlijk koel kunt dagdromen op die zachte boxspring en  proef je de historie die terug gaat naar 1450. Het balkenplafond is volledig in tact en ook de Engelse uitstraling piept hier en daar tevoorschijn. Dit steekt mooi af tegen de frisse, moderne stijl van nu. We hebben er alles aan gedaan om je thuis te laten voelen.

Warm op in één van de inloopdouches, aan onze kwaliteitskoffie of aan de vriendelijkheid van ons personeel. Of zoek juist naar verfrissing in een heerlijk craft biertje op ons ruime terras middenin het oude stadscentrum. Op welk moment van de dag, het jaar, of het seizoen je ook langskomt, voor welke gelegenheid dan ook, het is altijd een goed moment voor Hector!

Hector Goes

Grote Kade 34
4461 BE Goes

0113 - 405178

Social

Hector Zierikzee

Havenplein 25
4301 JD Zierikzee

0111 - 451378

Social