Menukaart

Starters (vanaf 17:00 uur)

  • Seizoensgebonden soep van de Chef

    €6,50

    laat u verrassen of vraag onze bediening!
    ook geschikt om mee te nemen en thuis te genieten

  • Bretonse vissoep zoals Laura ‘m graag lust!

    €8,75

    rijkgevuld en romig | bouillon van vis en schaaldieren |
    geserveerd met een drup Cognac | crouton met rouille
    ook geschikt om mee te nemen en thuis te genieten

  • Salade van Stellendamse garnalen

    €16,50

    frisse groene appel | dille en kruidenmayonaise |
    geserveerd met gambaspiesje | huisgemaakt garnaalkroketje

  • Gegratineerde Zeeuwse mosselen

    €9,75

    Provençaalse kruidenboter | oude kaas

  • Lamsgehaktballetjes op Marokkaanse wijze

    €11,50

    aubergine | tomaten | flatbread | yoghurt-muntdip

  • Carpaccio van Hereford rund

    €10,50

    truffelmayo | gemarineerde tomaatjes | kaaskoekjes |oude Zeeuwse kaas van kaasboerderij Murre

  • Geen zin in een voorgerecht maar liever mandje stokbrood?

    €3,75/6,75

    aioli | hummus | kruidenboter

     

  • Zomerse salades (als voorgerecht of als maaltijdsalade)

  • Geitenkaas

    €9,50/16,50

    Gebakken geitenkaasje van kaasboerderij Murre met Zeeuwse honing van de imker | biet | karamelappeltjes | abrikozen-chutney | groentechips van rode biet en wortel

  • Bio-kip “Cajun style”

    €10,50/17,75

    tortillachips | Mexicaanse tomatensalsa | Jalapeno-cheddarkroketje | romige Ceasar dressing | kaaskoekjes van Parmesan

Main (vanaf 17:00 uur)

  • Drie-gangen keuzemenu

    €27,50

    kijk op ons krijtbord of vraag onze medewerkers!

  • Verse linguine pasta

    €16,50

    gorgonzola van kaasboerderij Murre | wilde spinazie | walnoten | courgettelinten | vegetarisch
    ook geschikt om mee te nemen en thuis te genieten

  • Thai ‘’Massaman’’ groenten-curry

    €17,50

    volkorenrijst | rozijnen | amandelen
    ook geschikt om mee te nemen en thuis te genieten

  • “Creamy Fisherman’s Stew”

    €19,50

    kabeljauw | zalm | Zeeuwse mosselen | in de oven met kaas gegratineerd | geserveerd met gamba’s a la plancha

  • Rose gegrilde tonijn (yellow-fin)

    €29,50

    verse linguine pasta | basilicum-ruccolapesto | in Italiaanse kruiden gemarineerde tomaat en gewokte spinazie

  • Hector’s Double-Decker

    €16,50

    gekarameliseerde uien | homemade barbecuesaus | Cheddar | augurken relish | knapperige bacon | geserveerd met coleslaw
    ook geschikt om mee te nemen en thuis te genieten

  • Gegrilde kogelbiefstuk

    €22,50

    Hereford rund (200 gram) | met saus naar keuze:
    Argentijnse chimichurri of Bearnaise van Serge

  • Saté Ajam

    €17,50

    supermals kipdijvlees | gemarineerd in Thaise marinade | geserveerd met pinda-kokossaus en huisgemaakte atjar

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en verse groenten.

Heb je allergieën? Raadpleeg onze chef!

Dessert

  • ‘’Chocoholic Dream’’

    €8,75

    huisgemaakt chocotaartje | chocolade ijsje | mousse van witte chocolade | pink chocolate chips

  • Coupe ‘’Romanoff’’

    €6,75

    verse aardbeien |met vanille ijs | aardbeiensorbet | slagroom

  • Huisgemaakte appelplaatkoek

    €5,50

    bolusijs | slagroom

  • Gekonfijte ananas

    €7,75

    steranijs | limoncello | mango en passievrucht sorbet

  • Ijskoffie

    €4,50/7,50

    slagroom | met een scheut Baileys erin?

  • Grand dessert

    €12 p.p.

    minimaal 2 personen

Kids (tot 12 jaar)
  • Pasta bolognese

    €8,50

    tomaat | ui | gehakt | kaas

  • Pizza Margherita

    €6,50

    kaas | tomatensaus

  • Rundvleeskroket

    €7,50

    frites | appelmoes

  • Kipnuggets

    €7,50

    frites | appelmoes

  • Frikadel

    €7,50

    frites | appelmoes

  • Hamburger

    €8,50

    frites

  • Cheeseburger

    €9,50

    frites

  • Kinder chocoijsje op stokje

    €3,50
  • Bolletje vanille ijs met slagroom

    €2,75
  • Twee bolletjes vanille ijs met slagroom

    €5

Hector Goes

Grote Kade 34
4461 BE Goes

0113 - 405178

Social

Hector Zierikzee

Havenplein 25
4301 JD Zierikzee

0111 - 451378

Social