Eten & Drinken

Genieten is het beste recept

Kies voor kwaliteit

De pure kracht van eenvoud

Bij Hector geloven we in pure smaken van met grote zorg geselecteerde kwaliteitsproducten. We gaan graag de samenwerking aan met lokale partijen waardoor de versgarantie hoog is en de smaak nog beter tot zijn recht komt. Eerlijke gerechten, zonder poespas, voor een goede prijs en voor iedereen toegankelijk.
Een greep uit onze regelmatig wisselende menukaart

Wat kies jij?

Op ons wisselende menu vinden visliefhebbers, carnivoren, vegetariërs en veganisten in elke leeftijdsklasse gegarandeerd een maaltijd naar hun hart. En als het even kan, van onze stoere houtskoolbarbecue! Nieuwsgierig geworden? Vraag om een plekje naast onze half open keuken, dan kun je af en toe even gluren.

Vlees uit de dry aged kast

Ruige steak tartare

Een gezellige en geschikte ruimte voor

Private dining

Kom je met een groot gezelschap? Geen probleem! Onze kelder en het daaraan gelegen, en tevens enig overgebleven, gewelf lenen zich uitstekend voor gezellig dineren in privé sfeer. In deze kelder werd in de zeventiende en achttiende eeuw gekookt voor de heer en vrouw des huizes. Nu bedienen we er graag jouw collega’s, vrienden of familie. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. We helpen je graag.

We hebben natuurlijk niet alleen aandacht voor onze producten, het draait tenslotte om jou. Daarom denken we graag mee bij intoleranties of allergieën. Dus laat van je horen. Hector staat voor je klaar!

Hector Goes

Grote Kade 34
4461 BE Goes

0113 - 405178

Social

Hector Zierikzee

Havenplein 25
4301 JD Zierikzee

0111 - 451378

Social