Jouw restaurant aan de haven

Ervaar echte puurheid
Laat je onderdompelen

Thuishaven voor iedereen

Stap binnen in de huiskamer van je dromen, geniet van pure gerechten zoals ze bedoeld zijn, verwonder je over de historie van het pand, maar bovenal; maak het jezelf gemakkelijk!

Van de houtskoolbarbecue

Ervaar het zelf
Ons gepassioneerde team en inmiddels fameuze houtskoolbarbecue staan klaar om je in de watten te leggen en opvallende smaakcombinatie te laten beleven. Je kunt bij ons terecht voor heerlijk pure vis-, vlees en vegetarische gerechten, maar ook voor een zoete inval of borrelmoment ben je aan het juiste adres. Kruip lekker weg in de comfortabele stoelen en banken, met het gehele gezin of romantisch met z’n tweeën en proef van onze met aandacht geselecteerde producten. Veelal uit de streek. Ondertussen is er genoeg te zien in ons gezellig verlichte en gewaagde interieur, vol mystiek. En dat alles met uitzicht op de haven.
Warm welkom

Waai lekker aan

Warm op aan onze haard, kwaliteitskoffie of aan de vriendelijkheid van ons personeel.

Of zoek juist naar verfrissing in een heerlijk craft biertje op ons knusse terras, direct naast de aangemeerde bootjes. Op welk moment van de dag, het jaar, of het seizoen je ook langskomt, het is altijd een goed moment voor Hector!

Hector Goes

Grote Kade 34
4461 BE Goes

0113 - 405178

Social

Hector Zierikzee

Havenplein 25
4301 JD Zierikzee

0111 - 451378

Social